Najdete razlike med Tanjo Fajon in Ljudmilo Novak?

Poglejte si ta levi obraz "krščanske" Ljudmile Novak.
slika: Časnik

Nova Slovenija očitno ni imela srečna roke pri izbiri evropskih poslancev in poslank. V Bruselj je poslala krščansko borko evropske ljudske stranke, Ljudmilo Novak, ki pa se vse bolj nagiba levo.

Ljudmila Novak, nagnjena na levo?

Medtem ko NSi v trenutni vladi s svojimi tremi mladimi, izjemno storilnimi ministri blesti, Ljudmila Novak po mnenju mnogih v neroden položaj spravlja svojo lastno stranko. Dobro je znano njeno nasprotovanje tvitanju Janeza Janše v stulu Tanje Fajon. Zdaj je večini desnega volilnega telesa zavrela kri, ker je edina od slovenskih predstavnikov v Evropski Ljudski Stranki glasovala za spremembe, ki so botrovale odhodu Fidesz-a.

Preberite tudi: Kolumna  Pavle Rupar: “Ljudmilo Novak je popadel in obsedel notranji zli duh”

Z ozirom na njeno koketiranje z pozicijo KUL-a, kupovanje pozornosti v osrednjih, seveda levičarskih medijih, bi lahko rekli, da se nekaj pripravlja. Bi želela nadomestiti Pahorja? Če je to res, se postavlja vprašanje, ali je premislila, koliko desnih volivcev bo na nekaj pridobljenih levih odgnala. Če se prodaja levici, najbolj verjetno SD, se poraja vprašanje, zakaj bi si volivci SD – dovolimo si špekulirati – večinsko brezbožni in vsaj nekrščanski, če ne že protikrščanski, želeli njo v svojih vrstah. Ni več rosno mlada, govori isto kot Tanja Fajon, s to razliko, da Tanja (zaenkrat) še ne hodi v cerkev.

Zamislite si samo Ljudmilino kandidaturo za predsednico.

PM

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.