Erjavec še vedno masira DeSUS! V sredo spet svet stranke!

desus erjavec
kandidat za mandatarja Erjavec Karl. Slika: Twitter

Erjavec ki v teh časih, ko v bistvu nima kaj za početi, očitno zelo rad sestankuje in sklicuje sestanke. V sredo ponovno svet stranke DeSUS.

Erjavec spet sklicuje svet stranke DeSUS

Po polomu Karla Erjavca pri konstruktivni nezaupnici, se je DeSUS zavil v molk. In nihče niti ne vem, kam stranka Karla Erjavca sploh spada. V opozicijo ali koalicijo. No, če vprašate Erjavca je DESUS v opoziciji. A daleč od KUL-a.

Sicer pa so ankete javnega mnenja pokazale, da je DeSUS vse bližje koncu svojega udejstvovanja, saj stranko ankete komajda še zaznavajo. V razpravi imajo člani sveta stranke na mizi tudi 2. točko dnevnega reda, ki govori o položaju stranke DeSUS po obravnavani konstruktivni nezaupnici. oziroma, bolje rečeno po slabem rezultatu anket. Agencija mediana je stranki DeSUS namenila le 1.3% podpore.

Sicer pa bi bila najbolj elegantna rešitev, da odstopi še predsednik Erjavec. Poznavalci namreč pravijo, da je naredil DeSUS-u preveč škode, katero mora stranka v letu dni popraviti? Je sredin svet stranke res namenjen zamenjavi na vrhu stranke?

Preberite tudi: Se je Erjavec zasmilil svojem poslancem in zato je tudi obstal?

PM

VREME

Maribor
oblačno
93%
2.6km/h
100%
19°C
20°
19°
18°
Sat
16°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.