Namesto na nacionalki. Posebna oddaja Pogovor s predsednikom vlade, na Planet TV!

Predsednik vlade Janez Janša, slika twitter

Nacionalna televizija katero moramo plačevati vsi, ki imamo električni priključek ni televizija nas vseh? To sliko RTV kaže že zelo dolgo.

Namesto na nacionalko, Janša na Planet TV


Od blatenja vlade Janeza Janše, do podpiranja protestov, slabega odzivanja na epidemiološko stanje v državi. A nacionalna televizija z več, kot 2000 zaposlenimi se ne čuti odgovorna, da bi v eno izmed svojih oddaj povabila predsednika vlade, kjer bi ljudje iz prve roke lahko slišali nekaj več o epidemiji, ki nas še vedno ogroža.

Na to se je pred nedavnim odzval tudi predsednik vlade Janez Janša: “Smo sredi izjemno resnih razmer, neprimerljivih s čemerkoli, kar smo preživeli doslej. RTV Sloveniji smo za nedeljo ali ponedeljek predlagali enourni pogovor o stanju in ukrepih Vlade RS. A “nacionalka” s 3 programi nima programskega časa. Edina javna TV v katerikoli državi!”

[color-box color=”yellow”] Se je pa zato z obvestilom danes odzval Planet TV, ki bo jutri, v torek ob 18.30 predvajal oddajo: Pogovor s predsednikom vlade. Enourni pogovor s predsednikom vlade bo med drugim tekel o epidemiji koronavirusa in težavah, ki jih ta povzroča v zdravstvu in domovih za starejše, pričakovanjih v zvezi s cepivom in poskusih oblikovanja tako imenovane koalicije ustavnega loka, katere glavni pobudnik je Jože P. Damijan, ter o protivladnih protestih.[/color-box]

Povzetek razgovora predsednika vlade bomo v sredo objavili tudi na našem portalu.

PM
VREME

Maribor
delno oblačno
55%
1.5km/h
40%
28°C
29°
27°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.