Namesto Šarčeve virtualne šole, bo v Kamniku zrasla prava!

burkež marjan šarec

Nobeni občini nebi privoščili tako slabega župana, kot je bil župan Kamnika Marjan Šarec. Da o zavoženih projektih v občini sploh ne govorimo.

V KAMNIKU BO KONČNO ZRASLA NOVA OSNOVNA ŠOLA

Po dveh mandatih županovanja Marjana Šarca, v drugem je premagal celo svojega sedanjega poslanskega soborca Braneta Goluboviča, se je Šarec odločil da bo kandidiral za poslanca. Na veliko veselje vseh zaposlenih na občini mu je to tudi uspelo. A ne ker bili veseli, da si je to zaslužil, ampak zato, ker so se ga s tem končno rešili.

A problemi, so ostali, še posebej zato, ker je veliko obljubljal, naredi pa skoraj, ali praktično NIČ! To vedo povedati številni njegovi zaposleni.  Sicer pa smo iz državne politike navajeni, da Marjan v stilu Serpentinška rad meče puško v koruzo. Tako je bilo tudi pri osnovni šoli Ftana Albrehta Kamnik, kjer se je izgubilo več kot 1,5 milijona evrov. A na koncu ni bilo ne šole ne denarja. K sreči tudi Marjani ni bilo na občini več.

Ministrica za izobraževanje Simona Kustec je ob tem poudarila, da je to dan nove svetle prihodnosti za Kamnik: “Ker verjamem, da je znanje prvo vodilo za razvoj in prihodnost.” 

Po kamniškem čudežu, Serpentinškovi virtualni šoli, se bo torej v Kamniku začela graditi prava šola. Dnevi županovanja Marjana Šarca, pa bodo le mračen spomin. 

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.