Namesto Šarčeve virtualne šole, bo v Kamniku zrasla prava!

burkež marjan šarec
Serpentinšek, slika twitter
Namesto Šarčeva virtualne šole, bo v Kamniku zrasla prava!

Nobeni občini nebi privoščili tako slabega župana, kot je bil župan Kamnika Marjan Šarec. Da o zavoženih projektih v občini sploh ne govorimo.

V KAMNIKU BO KONČNO ZRASLA NOVA OSNOVNA ŠOLA

Po dveh mandatih županovanja Marjana Šarca, v drugem je premagal celo svojega sedanjega poslanskega soborca Braneta Goluboviča, se je Šarec odločil da bo kandidiral za poslanca. Na veliko veselje vseh zaposlenih na občini mu je to tudi uspelo. A ne ker bili veseli, da si je to zaslužil, ampak zato, ker so se ga s tem končno rešili.


A problemi, so ostali, še posebej zato, ker je veliko obljubljal, naredi pa skoraj, ali praktično NIČ! To vedo povedati številni njegovi zaposleni.  Sicer pa smo iz državne politike navajeni, da Marjan v stilu Serpentinška rad meče puško v koruzo. Tako je bilo tudi pri osnovni šoli Ftana Albrehta Kamnik, kjer se je izgubilo več kot 1,5 milijona evrov. A na koncu ni bilo ne šole ne denarja. K sreči tudi Marjani ni bilo na občini več.

Ministrica za izobraževanje Simona Kustec je ob tem poudarila, da je to dan nove svetle prihodnosti za Kamnik: “Ker verjamem, da je znanje prvo vodilo za razvoj in prihodnost.” 

Po kamniškem čudežu, Serpentinškovi virtualni šoli, se bo torej v Kamniku začela graditi prava šola. Dnevi županovanja Marjana Šarca, pa bodo le mračen spomin. 

P.M.

VREME

Maribor
oblačno
84%
2.1km/h
91%
23°C
24°
22°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.