Napad na Janeza Janšo z delegacijo, na Kredarici naj bi bil načrtovan?

SLOVENIJO eu janša
slika: twitter

Še vedno odmeva verbalni napad “vreščeče” Tee Jarc na Predsednika vlade Janeza Janšo in notranjega ministra Aleša Hojsa na Kredarici.

KAKO JE TEA JARC IZVOHALA KJE SE NAHAJA JANEZ JANŠA?

Dogodek je za vikend močno odmeval in večina je tako pritlehen napad Tee Jarc in ostalih neotesancev obsodila. Pa tudi gore niso ne kraj in na mesto kakršnegakoli političnega obračuna. Tudi vpitje, vreščanje in skakanje po mizah ne sodi v gore, pa čeprav je to levičarska (ne)kultura.

Kot piše Požareport je v bistvu zelo malo verjetno, da bi se varovane osebe, kot so Janša, Hojs in Tonin s kolesarskimi protestniki znašle skupaj tam čisto naključno, ali drugače, da bi tam naključno “naleteli” drug na drugega, je bolj verjetna razlaga, da so se kolesarski protestniki s Teo Jarc na čelu za naskok na Triglav ravno ta petek odločili prav zato, ker so dobili insajdersko informacijo, da bodo tam tudi Janša, Hojs in Tonin, pri čemer sta prva dva omenjena njihovi največji in najljubši tarči.

Ta sicer strogo varovana informacija o pohodu omenjenih treh varovannih politikov na Triglav pa je lahko prišla zgolj iz policijskih krogov, kjer skrbijo tudi za varovanje najvišjih državnih funkcionarjev, konkretno iz Centra za varnost in zaščito. Uhajanje tovrstnih informacij pa je nekaj, kar bi moralo hudo skrbeti vodstvo policije, šefa vlade Janšo in vse druge varovane osebe. Je pri tem pomagal Teein očka, ki je sedaj policijski ataše v Zagrebu?

Je pa bil na Triglavu še en levi insajder informacij Miran Hladnik, sicer redni profesor na slavistiki ljubljanske Filozofske fakultete, ki je prav zelo rad v hribih in je objavil, da so člani SDS, kup hijen. No o Hladniku pa kdaj drugič.

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.