Poglejte kaj pravi novinar z RTV Matej Šurc o incidentu na Kredarici

rtv
slika, spletna stran RTV

Včasih je boljše, če je tudi novinar, ki ne razume situacije in je navijaško okužen s socializmom tiho, še posebej, če je to novinar nacionalne RTV.

TO JE ZAPISAL NOVINAR NA RTV O INCIDENTU NA KREDARICI

Novinar nacionalne televizije Matej Šurc, tiste televizije, ki jo plačujemo VSI državljani, se je spotaknil ob Janeza Janšo, ko ga je skupina levih neotesancev verbalno napadla sredi Kredarice. Zanj napad ni bil nič posebnega. Kot je zapisal: “Ženski sta bili ostri, kritični, malce nesramni, nista pa bili žaljivi, žaljiv pa je bil Janša.” Tako je moledoval novinar, poudarjamo novinar, nacionalne RTV. Ki je za povrhu Janši navedel, da je “šodrovec”. Zapisal pa je ta zapis, kot, da iz Kredarice nebi gledali istih posnetkov. 

Novinar iz polpretekle zgodovine, vzgojen v socialističnem duhu, ki očitno ne loči zrnje od plevela, ne more biti novinar, še posebej ne novinar (naše) nacionalke, katero prisilno plačujemo vsi državljani. Kvečjemu je tak “novinaer” lahko le nek ulični pljuvalnik neumnosti, po vsem, kar ni njemu v prid. In dokler bo naša nacionalna RTV hranila taka, nebodigatreba umazana usta, potem bo preteklo še veliko vode, da bi lahko rekli, da je to neodvisna radio-televizija.

Nečimrnost in aroganca “novinarja” Mateja Šurca pa ne sodi v novinarski poklic, marveč v kakšno zakotno gostilno, kjer si ob pivu tretjerazredni novinarji lahko dajo duška.

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
75%
2.6km/h
20%
-4°C
-2°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA