Naprodaj hiša, Martina Kovača, morilca, ki je skupaj z Alešem Olovcem do smrti pretepel Andreja Cekuto in to predvajal na Facebook profilu!

slika: zajem zaslona

Danes mineva tri leta odkar je Slovenijo pretresel posnetek brutalnega napada na 26-letnika, ki sta ga storilca posnela s telefonom in ga v živo prenašala na družbenem omrežju Facebook.

V hiši morilca ne želi živeti nihče

Obsojena Martin  Kovač in Aleš Olovecm trenutno svojo kazen prestajata v zaporu na Dobu. Kovač pa ob tem zaradi propadlih poslov državi dolguje tudi več kot 180 tisoč evrov. Na dražbi njegovih nepremičnin sta se že večkrat pojavila tudi hiša in zemljišče, na katerem se je zgodil umor, vendar zanju ni bilo zanimanja.

A kaj, ko domačini in sosedje, ki o umoru nočejo govoriti, pravijo, da v hiši ne bi živeli niti, če bi jo dobili zastonj. Čeprav se zdi, da v propadajoči hiši ne živi nihče, od mimoidočih izvemo, da v njej večkrat prespi Kovačev brat.

Poleg tretjine hiše je Kovač še tretjinski lastnik sedmih parcel, katerih vrednost se sicer ne približa znesku 180 tisoč evrov, ki ga obsojeni dolguje državi. Solastnika omenjenih nepremičnin sta Kovačev oče in brat. Na dražbi so bila tudi ta zemljišča nedaleč od hiše, kjer se je zgodil umor.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
75%
1.5km/h
93%
-4°C
-3°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA