..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Narobe svet! Ko slovenski minister izda priročnik za lizanje riti za naš denar?

Simon Maljevac
slika: fotomontaža

Saj ni res, pa je. LGBT DIC Legebitra je skupaj z Ministrstvom za zdravje, Študentsko organizacijo in Mestno občino Ljubljana leta 2017 izdalo publikacijo za mlade, v katerem med drugim pojasnjuje in “uči” o spolnih igračah. In o vsem tem največ ve novi minister za solidarno prihodnost, Simon Maljevac. 

Vse skupaj se bere, kot slaba šala, a je še kako resnična. Minister Simon Maljevac, ki se  v omenjeni publikaciji za mlade predstavlja, kot odgovorna oseba, “uči” o spolnih igračah, “kemseks” (seks pod vplivom drog), “fisting” in celo “lizanje ritke”. To pa je verjetno tudi vse, kar minister obvlada. Upajmo da to znanje ni predpogoj, da tako lahko postaneš minister pri Levici?

Na Twitterju je organizacija Pohod za življenje objavila izsek publikacije, izdane s strani organizacije Legebitra, ki je marsikoga pustila brez besed. Vsak lahko presodi sam, a vendar ne pretiravamo, ko rečemo, da je sprevržena taktika, ki se je je lotila levica z namenom uničevanja slovenske družbe. Odraslih o tem ne morejo “podučiti”, zato je njihova pozornost usmerjena na mlade. Njim želijo oprati možgane, saj se držijo principa, “operi možgane mladim in dobiš novo kulturo”. Kulturo, ki je uničujoča na vseh ravneh. In če ste se kdaj spraševali, kako nastanejo izprijenci, kot so Dušan Smodej in ostali spolni sprevrženci in predatorji – imate odgovor na dlani. Piše portal Nova24TV.

Opozorilo! Ne kažite tega članka vašim otrokom.  

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.