Narobe svet! Odgovoren za razdeljevanje denarja kmetom, na družbenih omrežjih blatil kmete?

protesti kmetov, slika je naključna

Saj ni res, pa je. Javni uslužbenec torej zaposlen v  javni upravi odgovoren za razdeljevanje denarja kmetom, na socialnih omrežjih blatil kmete. 

Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja je ključni organ v Sloveniji, ki je odgovoren za nadzor razdeljevanja finančnih sredstev med kmetijska gospodarstva. Je organ v sestavi Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP) in kot pišejo na svoji spletni strani: “Edina slovenska institucija, ki je polno akreditirana za izvajanje ukrepov skupne kmetijske in ribiške politike, ustanovljena po evropskem zgledu za izvajanje ukrepov kmetijske politike in izplačevanje sredstev iz evropskih kmetijskih in ribiških skladov,” piše portal Domovina.je


Podsekretar sektorja za neposredna plačila in vodja oddelka v sklopu vsebinskega sektorja za neposredna plačila je Nikolaj Celec, ki pa očitno ne ve zakaj je na tem položaju. na družbenih omrežjih, je ta isti podsekretar namreč žalil kmete in se iz njih norčeval. Tu je nekaj njegovih nespametnih zapisov:

Se je pa, med tem časom, ko to pišemo Nikolaj Celec, očitno spametoval, da profila na Facebooku ni več mogoče najti. Ali pa so mu pri tem pomagali  zdravniki in ga pripeljali v primerno inštitucijo za take primere?

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
64%
1km/h
62%
6°C
9°
4°
4°
Sun
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.