Natakar v Splitu pretepel svojega gosta, ker ta ni želel plačati računa

HRVAŠKA

Tudi to je Hrvaška! Gostov je letos bistveno manj, kot pretekla leta, in Slovenci zopet Hrvatom “odnašamo riti” in rešujemo njihov turizem.

Natakar nad svojega gosta s pestmi

A če na Hrvaškem ne plačaš računa. oz. zapitka si lahko priča pretepu, kot se je to zgodilo v Splitu. Splitska Pjaca je bila včeraj prizorišče spopada med turisti in natakarji. Francoski gost se je namreč zapletel s natakarjem, ker je turist domnevno zbežal s svojim dekletom in ni plačal računa. A ker je turist je na mizi pozabil svoj mobilni telefon in se je moral vrniti.

Ko so se gostje, ki niso plačali zapitka vrnili, se je vnel spopad. Natakar je gostom vzel mobilne telefone, ki so jih pozabili na mizi in ker jih ni želel vrniti, dokler gostje nebi plačali svoje pijače, se je vnel pretep. Policija je udeležence v sporu odpeljala na policijsko postajo, Francoza pa so odpeljali v bolnišnico, kjer so mu nudili zdravniško pomoč, v sporu je bil namreč lažje poškodovan.

Je že res, da je zapitek potrebno plačati, a očitno v Splitu to rešujejo s pretepom. Tudi to je je hrvaški turizem!

MG


VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
1km/h
75%
21°C
22°
20°
19°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.