Ne boste verjeli, katero državno sekretarko naj bi imel Robert Golob najraje?

maša kociper iva dimic
Maša Kociper, slika: fotomontaža

Predsednik vlade zanimivo ne mara moške družbe, oziroma mu ta ni povšeči v poslu, kjer se je oborožil predvsem z ženskami. Čeprav se sliši skoraj pravljično, probleme znotraj koalicije dela Urško Klakočar Zupančič, vse več vpliva pa ima kar osovražena generalna sekretarka Svobode Vesna Vuković, piše Požareport.

Viri, novinarja Bojana Požarja, ki Goloba zelo dobro in osebno poznajo že dlje časa, tudi iz Pozitivne Slovenije, pripovedujejo, da Golob preprosto ne more delati z moškimi, razen, če se mu že vnaprej 100-odstotno ne podredijo. Ko se Golob pojavi z nekim drugim moškim v skupnem prostoru, se mu nezadržno sproži strahoviti ego, a očitno se še ne zaveda, da ni več šef državne firma, ampak je sedaj predsednik vlade, po funkciji najvplivnejši politik te države. Zato se je Golob na vladi obdal predvsem z ženskami, ki so vse tudi po malem zaljubljene v njega. Tako, ne boste verjeli, blazno ceni Mašo Kociper, od volivcev pozabljeno nekdanjo poslanko SAB, danes državno sekretarko v njegovem kabinetu, tista Maša, ki je veliki krožec dajala v malega in je ugotovila da imamo občino, ki meri 7 kvadratnih metrov. Potem pa je tu še Sanja Ajanović Hovnik, ministrica za javno upravo, ki se je skrila pred gasilci na njihovem shodu. Menda je bila Sanja nekdanja natakarica z ljubljanskih Fužin v bivši poslanski skupini Stranke Alenke Bratušek, pa so jo imeli za ne preveč sposobno. 

Politične odpadnice, katere so volivci poslali na smetišče politike, so tiste, ki jih očitno Golob najbolj ceni. Na koncu bodo le še one tiste, ki bodo Goloba volile tudi naslednjič. Same se namreč ne zavedajo, da je glasba že zdavnaj utihnila in da plesa ni več.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.