..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ne boste verjeli koga želi Golob postaviti za župana Ljubljane?

fotomontaža, slika je naključna, twitter

Gibanje svoboda, Roberta Goloba se želi lotiti tudi lokalnih volitev. Pa čeprav tu v veliki večini ne odločajo toliko stranke, ampak kandidati sami.

Janković naj bi v Ljubljani dobil konkurenco?

Na lokalnih volitvah bo svojo vlogo odigrala tudi Ljubljana, kjer je ponovni mandat napovedal Zoran Jankovič, katerega spremljajo različne afere. A če ste mislili, kako dobra prijatelja sta Zoran Janković in Robert Golob, ste se, vsaj tako piše Požareport, zmotili. In Gibanje svoboda, naj bi v Ljubljani imelo svojega kandidata.

Golob naj bi že našel svojega kandidata za ljubljanskega župana, in sicer človeka, ki je zamenjal največ strank v zgodovini Slovenije, nenazadnje so tudi vse te stranke neslavno končale, Janija Möderndorferja. Gre za tistega legendarnega političnega prestopnika z mrtvo stranko , ki je skupaj z LMŠ izpadel iz parlamenta, zdaj pa se skozi – na nedavnih parlamentarnih volitvah – propadlo Listo Marjana Šarca priključuje Gibanju Svoboda, ki bo tako že sedma ali osma politična stranka, katere član je bil ali bo Jani Möderndorfer.

Zna pa Möderndorfer zamešati štrene Zoranu Jankoviču in če se vmes najde še na desni strani zanimiv protikandidat, utegne Janković imeti težave pri ponovni izvolitvi. No kakšne prevelike razlike sicer med Möderndorferjem in Jankovićem naj niti nebi bilo, oba sta namreč pogumna le na jeziku, a če Janiju uspe, potem so rešene vsaj farmacevtke?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
89%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.