Ne samo Štromajer. Neokusne šale stresata tudi Gale in Špehar.

Matej Špehar
Matej Špehar, slika Nova24TV

Neokusna opazka Darijana Koširja in Štromajerja ob zmagi slovenske košarkarske reprezentance, odmeva tudi v osrednjih medijih. Sedaj sta se neukusnim šalam pridružila še Gale in Špehar.

Na tapeti pa sta se zaradi neokusnih komentarjev, ki nimajo nobene zveze s košarko, poleg Jerneja “bucka” Štromajerja in Darijana Koširja znašla še nekakšen “strokovnjak” za družbena omrežja, po zapisanem pa bolj “strokovnjak” za neumnosti, piarovec LMŠ Matej Špehar in nekdanja glavna zvezda Tarče, skesanec, Ivan Gale.

Urednik Dnevnika Darijan Košir je na Twitterju zapisal, da Slovenci brez odlične igre Luke Dončića ne bi premagali Argentine in bi z raznimi “rupniki in blažiči” izgubili tudi proti Madžarski. Na njegov zapis se je odzval Jaka Blažič in Koširju poslal sledeče sporočilo: “Darijanko … psi lajajo, karavana gre naprej. Lep pozdrav iz Tokia.” V bran sta mu stopila še nekdanja kapetana slovenske košarkarske reprezentance, Jaka Lakovič in Goran Dragič. Drugi bolj opazen krivec je bil Jernej Štromajer, vidni član stranke SD. Sam je postal strokovnjak za košarkarske sposobnosti Žige Dimca, Luke Rupnika in nekdanjega dolgoletnega člana izbrane vrste in kapetana Jake Lakoviča. Na njegove opazke se je odzval Luka Rupnik z odgovorom “Hvala, bucko.”

Zelo zanimiv povzetek zapisanih izjav Štromajerja in Koširja je analiziral znani stand up komik in igralec Perica Jerković. Štromajerju je med drugim namenil naslednje besede: “Kako poln samega sebe moraš biti, da sploh pomisliš, da kaj takega objaviš? In kako butast moraš biti, da se ti zdi vredno deliti modrost, da Žiga Dimec in Luka Rupnik nista ravno na Dončićevem nivoju in da bi ekipa brez njega bila slabša?”

Neokusno še dva “neokusneža”!

Poleg dveh neokusnežev sta se družbi takih neslanih in neumnih šal pridružila še skesani Ivan Gale in od volivcev pozabljeni Matej Špehar. Gale je ob zmagi na FB zapisal: “Kako bi šele naši košarkaši povozili Argentino, če bi imeli  v ekipi večopravilnega Fran’cija Matoza.”

Svoje pa je dodal še Matej Špeha. Zapisal je: “A je Janez že čestital svojim v Argentini za zmago?

Kaj se ti mora dogajati v glavi, da zmago košarkarske reprezentance enačiš s politiko? Kako zaničljiv odnos moraš imeti do slovenskega naroda, ki živi v Argentini in se norčevati iz njih? Tega ni zmožna vsaka slovenska politična stranka. Očitno pa je tega zmožna LMŠ?

SRAMOTA!!!

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.