Neverjetno! Policija nad nad človeka, ki naj bi se “nedostojno obnašal” do Jaše Jenulla?

jenull

Kaj takega pa še ne. Urban Purgar, član Rumenih jopičev, se je znašel v prekrškovnem postopku, ker naj bi se, pazite, »nedostojno obnašal do Jaše Jenulla«, s tem pa pri njem povzročil občutek vznemirjenosti in ponižanosti.

Na prvorazrednega Jenulla ne smeš vpiti?

Resnično neverjetno, kaj se dogaja v našem slovenskem prostoru. Policisti obravnavajo tiste, ki ne povzročajo neredov, ki ne nosijo sovražnih sporočil, ki ne pozivajo k smrti. Tožilstvo preganja tiste, ki jih taka levičarska horda moti. Domnevnega kršitelja Urbana Purgarja, člana Rumenih jopičev naj bi prijavil Jenullov prijatelj, ki domnevnega nedostojneža očitno pozna po imenu in priimku. Dogodek naj bi se zgodil na dan državnosti letos, ko je policija odstranila s Prešernovega trga pripadnike Rumenih jopičev.

Čeprav gre za resno zadevo, pa se lahko marsikdo muza ob takšnih policijskih zapisnikih, saj je videti, kot da je Jaša Jenull nekakšen novi Tito, ki mu ne smeš pokazati niti mezinca. Morda tudi zato, ker je sin razvpitega tožilca Hinka Jenulla?

Kdo je sploh ta silno (ne)pomemben Jaša Jenull? Pravijo, da je sin nekih staršev, ki so prave barve in so naši, tisti, ki so potemtakem vredni nekaj več. Oče je namreč vrhovni državni tožilec s kazenskega oddelka Hinko Jenull, njegova mati pa je dolgoletna direktorica občinske uprave MOL Jožka Hegler in je (bila) tesna sodelavka Zorana Jankovića, ki naj bi nad zaposlenimi izvajala prefinjen psihološki teror, in se zaradi suma zlorabe položaja že znašla v preiskavi NPU, piše portal politeia.si.

In Jaša? Bil naj bi neke vrste režiser. O njegovih režiserskih presežkih bi se dalo pogovarjati. Tako, kot prikazuje spodnja slika je Jenull poplesaval sredi Ljubljane, na otvoritve enega izmed gostinskih lokalov v Ljubljani. 

 

zajem zaslona

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.