Ne zna plačati položnice? Hči Miše Molk išče pomoč pri plačilu položnic?

Ula Furlan in Miša Molk, slika M24/Svet24

Ta članek zagotovo spada v rubrko saj ni res pa je. Ula Furlan, bolj znana, kot hči nekdanje TV voditeljice Miše Molk, prosi ljudi za pomoč, glede plačila položnice policistom.

Ula Furlan, je svoje sledilce na instagramu prosila za pomoč pri plačilu položnice oziroma globe, ki jo je dobila zaradi prehitre vožnje na avtocesti. Kot pravi, je položnica prišla na stalni naslov k mami, sama pa jo je založila. Ve samo, koliko mora plačati in menda ne gre za previsoko kazen, a sledilce sprašuje, kateri TRR je pravi za nakazilo. Pišejo Slovenske novice.

Če je pošiljatelj položnice policija, potem je treba globo plačati na ministrstvo za notranje zadeve.  Številka računa za plačilo glob je 0110 0845 0047 266. Naslov: Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova 2, 1501 Ljubljana. IBAN je BSLJSI2X. Poleg tega morate napisati še sklic, ki ga pozna prekrškovni organ, ki je izdal plačilni nalog. Po navadi je to številka plačilnega naloga.

V dobi digitalizacije pa lahko Ula pogleda tudi na portal e-uprave, če ima certifikat. »Na portalu eUprava lahko vpogledate v svoje aktivne (oz. nezastarane) prekrške, ki so zavedeni v policijskih evidencah. Če seveda zna? Mogoče pa se jo bo usmilila kar mama in ji položnico plačala ali pa se bo našek kak njen sledilac na Instagramu in ji poravnal globo, kot “dobra duša”?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.