Necenzurirano levo korito. Direktorica UKOM-a, bo žena Primoža Cirmana?

slika: Nova24TV

Levi novinarji, predvsem nacionalne televizije, ki je že dolgo nehala biti neodvisna, si kar podajajo kljuke leve politike. V vlado odhaja še ena novinarka. Tokrat žena Primoža Cirmana, novinarja levega “pljuvalnika” z imenom Necenzurirano.

Saga okoli vodenja Ukoma je dobila popoln zaključek tistih šaljivcev, ki so ob odstopu dosedanjega vršilca dolžnosti Dragana Barbutovskega napovedovali imenovanje Primoža Cirmana na čelo vladnega urada za komuniciranje. On je bil namreč še edini izmed novinarjev portala Necenzurirano, ki ni dobil rente ali službe v krogih Gibanja Svobode. Namesto njega pa je Robert Golob predlagal kar njegovo ženo, Petro Bezjak Cirman – znano RTV sindikalistko, ki je tam skrbela, da je javna hiša ostala leva in pristranska. In ta “neodvisna” novinarka bo vodila UKOM?

Premier Golob je torej poskrbel praktično za vse novinarje portala Necenzurirano, ki so z medijskimi napadi pomagali rušiti prejšnjo Janševo vlado in ustoličiti levico. Vesna Vuković bo piarovka Gibanja Svoboda, Tomaž Modic pa bo za denar pomagal Mojci Pašek Šetinc pri njeni inkvizicijski parlamentarni skupini za pregon proti SDS in kot je prebrati iz poročila te famozne parlamentarne skupine, tudi proti našem mediju.

Sicer pa, tudi to je Petra Bezjak;

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
79%
2.1km/h
75%
16°C
17°
16°
16°
Sat
14°
Sun
12°
Mon
11°
Tue
9°
Wed

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA