Nekdanji vaški burkež Šarec, zganja neumnosti o bureku

ŠARca

Kot, da se še nismo nalezli neslanih šal nekdanjega vaškega burkeža iz Šmarce, Serpantinška, pa nam je spet postregel z nesmislom.

To izgleda, ko se humorist in vaški ne prav smešen zabavljač, ki se norčuje iz žensk, spravi v politiko. Izgleda, kot bi v srednji lesarski šoli imel šel popravcev in ko mu v glavo ne gre računanje do številke 46.

Šarec govori nebuloze o bureku

Tudi tokrat, ko je njegova stranka LMŠ na “dopustu” (upajmo, da za večno), opleta z nebuloizami o bureku in jogurtu, pa čeprav je to šalo, očitno študiral kar 4 leta. No tudi po štirih letih pa očitno ni šlo brez “popravcev”, ker da skupaj “spacaš” tako šalo, ne more biti vse normalno. Očitno je šalo skoval ob imenu “burek koalicija” kjer je sodeloval takrat, ko je rušil vlado.

https://twitter.com/bs_freezone/status/1391037092877283331

A nekdanji burkež iz Šmarce ima za zbijanje neslanih šal, še nekaj časa, recimo leto dni, preden ga volitve vržejo tam, kjer je prej bil, na ali pod oder, kjer ga nihče v bistvu niti ne razume kaj govori.

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.