..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Nekdo je popackal zid na sedežu Levice v Celju? Astra Vrečko pa v jok?

Asta Vrečko, zajem zaslona RTV

Asta Vrečko je ponovno potožila, da je deležna napadov. baje naj bi prejela tudi sovražno pismo. Vse skupaj, pa naj bi bil kriv Muzej slovenske osamosvojitve, ki ga je ministrica za kulturo ukinila.

Kulturna ministrica Asta Vrečko je zaradi ukinitve Muzeja novejše zgodovine Slovenije in Muzeja slovenske osamosvojitve ter združitve obeh v novo muzejsko ustanovo tarča najrazličnejših kritik. Seveda povsem upravičeno. Niso pa upravičena dejanja, ki jih zaznava ministrica, kot sovražna. A, pozablja, za kakšno sovražnost so skrbeli nekateri člani Levice v prejšnjem mandatu.

“Posledice sovražnega govora proti stranki Levica se odražajo tudi v sovražnih dejanjih in vandalizmu. Obsojamo hujskanje in nestrpnost, ki se dogaja nad našimi člani, prostori in spomeniki ter kulturno dediščino. : Pisarna Levice Celje in Jakob Savinšek, Vojna in mir, 1958!” Je zapisala kulturna ministrica.

Kar seješ, to žanješ, bi lahko zapisali ministrici Asti Vrečko. Kje bila ministrica in stranka Levica takrat, ko so ravno njihovi zasmehovali predsednika vlade Janeza Janšo, ko so mu grozili s smrtjo, ko se je njihov poslanec Miha Kordiš v parlamentu drl smrt janšizmu, predsednika vlade pošiljal na psihiatrijo? Takrat se Vrečkova ni oglasila?

 

Tudi takrat, ko so po ministrstvu za kulturo risali kljukaste križe, postavljali okrvavljene klopi pred ministrstvo, se Asta Vrečko ni oglasila. Danes, ko pa nekdo grozi njej, in packa po stenah, pa je to škandal, sovražno dejanje, vandalizem, hujskanje in še veliko tega. 

Bo pa vsekakor najprej treba pomesti pred svojim pragom, gospa Vrečko.

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
64%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.