..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Jože P. Damjan, spet strelja kozle na twitterju. On očitno še vedno živi v Jugoslaviji? #odzivi

Jože P. Damjan, gneča
Jože P. Damjan: slika: Nova24 TV

Nesojeni predsednik vlade, Jože P. Damjan na družbenem omrežju twitter spet “strelja kozle”. Očitno živi še vedno v stari Jugoslaviji.

Saj ni res, pa je. Nesojeni predsednik vlade, ki ga je opozicija KUL iz prejšnjega sklica državnega zbora postavila, kot človeka, ki bi zamenjal Janeza Janšo na čelu vlade, včasih piše neumnosti po družbenih omrežjih, da se mu seji cela Slovenija. 

Tudi tokrat je s svojo izjavo res ustrelil “kozla”. Tako je zapisal o teniškem asu iz Srbije Đokoviču: “Novak Đoković sicer igra najbolj dolgočasen tenis med velikani tenisa v zadnjih 40 letih, je pa najboljši med njimi. In naš. Čestitke!”

Pod to objavo so se seveda vsuli komentarji nestrinjanja, kar je bilo ob takem zapisu tudi za pričakovati:

Zagotovo bi Jože P. Damijan že lahko doumel, da Jugoslavije od leta 1991 ni več.  Bo treba ponovno v osnovno šolo?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
63%
2.6km/h
0%
12°C
14°
10°
12°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.