Nekoč najbolj razvpita leva Mariborska poslanka, ovadila “levega” podžupana MOM, Medveda

LIDIJA dIVJAK mIRNIK, OBLEKA
Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Le kdo se ne spomni nekoč glasne leve poslanke Šarčeve stranke, Lidije Divjak Mirnik, ki je s svojimi nebulozami razpravo v DZ večkrat spremenila v cirkus?


Zagotovo je bila Lidija Divjak Mirnik ena največjih poraženk parlamentarnih volitev, saj je v svojem okraju dobila manj glasov, kot ima njen blok prebivalcev. Od 11.342 oddanih glasovnic v volilnem okraju Maribor 6, je Mirnikova dobila le sramotnih 377 glasov. No sedaj sama, glas dviguje le v Mestnem svetu mariborske občine. Pa mogoče še doma?

A očitno tudi tu ne more iz svoje kože? Njena lokalna strančica LPR, v kateri je še razvpiti TV voditelj Stojan Auer (oba z Mirnikovo sta bila nekoč celo člana SDS) je zavzela slog popolne opozicije v mestnem svetu mariborske občine. In čeprav nekoč glasna levičarka, katere se nekoč nebi sramoval niti Kim Džong Un, se je očitno po porazu na volitvah umirila in obrnila ploščo?

In glej ga vraga.  Kot piše Požareport, najnovejši dokumenti Komisije za preprečevanje korupcije, je prav Lidija Divjak Mirnik, 6. oktobra 2023 na KPK osebno prijavila oziroma ovadila najbolj razvpitega mariborskega podžupana Sama Petra Medveda, zaradi afere s podrejenimi sodelavkami na Mestni občini Maribor, piše portal Požareport.

Očitno iz te Lidije še nekaj bo?

 

 

 

VREME

Maribor
oblačno
71%
0.5km/h
100%
8°C
12°
7°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.