Nenadoma je umrl radijski voditelj Sašo Hribar!

Sašo Hribar, zajem slike

V 64. letu starosti je nenadoma umrl legendarni radijski voditelj in satirik Sašo Hribar. Bil je tudi član programskega sveta RTV. 

Sašo Hribar je bil legendarni radijski voditelj, ki si ga bo javnost najbolj zapomnila po oddaji Radio Ga Ga na prvem programu Radia Slovenija. Dolga leta je vodil tudi satirično oddajo Hri-Bar na nacionalni televiziji. Bil je tudi član (programskega) sveta RTV Slovenija.

Zadnja leta smo se ga bolj zapomnili po njegovih aktivističnih izjavah, da v Sloveniji nismo imeli osamosvojitvene vojne , pri tem, ko se je zapletel celo z Lojzetom Peterletom, ko so v javnost prišla pričevanja, da naj bi bil Hribar celo dezerter v vojni za Slovenijo. Zadnje čase je bil Hribar, kot programski svetnik večkrat tudi kritik nekdanjega vodstva RTV in odkriti aktivist leve politične scene.

Na novico so se že odzvali nekateri njegovi kolegi iz vrst RTVS, pa tudi ostali, ki so s Hribarjem v preteklosti sodelovali ali prijateljevali. Na radiu Val 202 so Hribarja imenovali za radijskega velika, pionirja in genija. “Sašo, počivaj v miru. Pogrešali te bomo,” so dodali.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Komentarnje onemogočeno.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
63%
8.8km/h
75%
12°C
14°
7°
11°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.