Tako sramoto državi Sloveniji, pa dela oče Luke Dončiča, Saša?

Saša Dončić, zajem slike

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Svetovno prvenstvo v košarki, ki se je začelo 25. avgusta, se bo končalo pa se bo s finalom 10. septembra 2023. Sedaj je že jasno, da se Slovenija ne bo borila za odličja.


Slovenska košarkarska reprezentanca, se žal ni uvrstila v finale svetovnega prvenstva v košarki. Čeprav ima reprezentanca ob sebi zagotovo najboljšega igralca Luko Dončića. A tak je šport. Slovensko reprezentanco tako čaka boj za 5 mesto.

Se je pa v finale svetovnega prvenstva v košarki, ki ga letos presenetljivo organizira več držav hkrati. Filipini, Indonezija in Japonska, presenetljivo prebila reprezentanca Srbije, ki je v polfinalu premagala Kanado. Tako so mnogi Srbi po zmagi tudi glasno proslavljali svojo zmago.

A Srbi ne bi bili pravi Balkanci, če nebi tudi pri navijanju imeli svojih teženj po drugih reprezentantih ali celo državah, ki niso njihove. Tako so pred dvorano v Manili Srbi vpili skandirali “Luka Srbine.” Sicer pa Srbom to ne gre niti zameriti, saj jim je vso podporo pri tem nudil kar Lukin oče Saša Dončić, očitno velik navijač Srbije.[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYmxvY2txdW90ZSUyMGNsYXNzJTNEJTIydHdpdHRlci10d2VldCUyMiUzRSUzQ3AlMjBsYW5nJTNEJTIydW5kJTIyJTIwZGlyJTNEJTIybHRyJTIyJTNFS28lMjBzcmFtb3RvJTIwc2xvdmVuc2tpJTIwZHIlQzUlQkVhdmklMjBkZWxhJTIwc2FtJTIwbyVDNCU4RGUlMjBMdWtlJTIwRG9uJUM0JThEaSVDNCU4N2ElMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGdC5jbyUyRmV4RE9qVEVvUUIlMjIlM0VwaWMudHdpdHRlci5jb20lMkZleERPalRFb1FCJTNDJTJGYSUzRSUzQyUyRnAlM0UlMjZtZGFzaCUzQiUyMFBvcnRhbCUyMGUtbWFyaWJvci5zaSUyMC0lMjB1cmFkbmklMjBwcm9maWwlMjAlMjglNDBFbWJwb3J0YWwlMjklMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGdHdpdHRlci5jb20lMkZFbWJwb3J0YWwlMkZzdGF0dXMlMkYxNzAwMTk4NDk3MzkwMTIxMTMxJTNGcmVmX3NyYyUzRHR3c3JjJTI1NUV0ZnclMjIlM0VTZXB0ZW1iZXIlMjA4JTJDJTIwMjAyMyUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZibG9ja3F1b3RlJTNFJTIwJTNDc2NyaXB0JTIwYXN5bmMlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnBsYXRmb3JtLnR3aXR0ZXIuY29tJTJGd2lkZ2V0cy5qcyUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Oče Luke Dončića Saša, je očitno velik ljubitelj Srbije. Ki je tako Sloveniji, kot slovenskemu športu s tam naredil veliko sramoto, še posebej zaradi skandiranja “Luka Srbine.” Ne samo, da je oče velikega slovenskega zvezdnika, tudi sam je nekoč, sicer zagrizen levičar, kandidiral na listi stranke DeSUS. Takrat se je zavzemal za stolček v parlamentu pod sloganom Vrnimo dostojanstvo!

Kakšno dostojanstvo torej Sloveniji lahko vrne Saša Dončić?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

VREME

Maribor
jasno
53%
3.6km/h
0%
26°C
27°
25°
25°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.