Neotesani partizani, so na poti iz Dražgoš, Janši pustili grožnjo z smrtjo?

slika: Nova24TV
Neotesani partizani, so na poti iz Dražgoš pustili grožnjo z umorom?

Zares neverjetno. Po včerajšnji orgiji v Dražgošah so se očitno neotesani “partizani” hoteli še malce pozabavati, kot leta 1945 in na zid trgovine v Škofja loki zapisali grožnjo s smrtjo.

Grožnja z umorom predsednika vlade

Uredništvo portala nova24TV je objavilo sliko, iz katere je razvidna še ena izmed mnogih groženj predsedniku vlade Janezu Janši. V Škofji Loki na Mercatorju stoji grožnja s smrtjo: “J. Janšo ubit! Atentator”. So bili na delu nedeljski pohodniki v Dražgoše, saj se zapis ujema s Kučanovo doktrino, da “je vse več znamenj oživljanja fašizma”?

Nadlegovanje ministrov, predsednika vlade, poslancev, napadi na strokovnjake in govornike na medijskih konferencah, skandiranje “ubi Janšo” in vsesplošna uporaba “smrt Janšizmu” je očitno v Sloveniji postala nekaznovana vsakodnevnica. Sploh med pripadniki levice, ki so si oblast vzeli za svojo temeljno pravico, uveljavljanje demokracije v Sloveniji pa skušajo zatreti v kali. Veliko sta k razrastu tovrstnega nasilja v zadnjem času pripomogla nekdanji vodja Zveze komunistov Milan Kučan in poslanec SAB Marko Bandelli, ki je pred proslavo v Dražgošah napovedal iztrebljanje fašistov in kolaborantov.

slika: Nova24TV

Sedaj čakamo le še leve medije, ki trdijo, da so neodvisni, da objavijo to novico in obsodijo ta zapis, tako, kot “so” obsodili “miroljubni” shod proti vladi na posnetku spodaj.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
55%
4.1km/h
20%
5°C
9°
2°
4°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA