Ali bo Naša dežela v teh dneh postala parlamentarna stranka?

Aleksandra Pivec - Naša dežela

Stranka Naša dežela, Aleksandre Pivec se je resno lotila predvolilnih iger in se podaja v boj za parlament. Javne raziskave stranki sicer niso preveč naklonjene a je časa še 4 mesece.

Se pa že dogajajo prestopi in razna kupčkanja, kam bo kdo pristopil in kje se bo odvijala prava bitka. Zagotovo pa si Aleksandra Pivec želi, da kar največ poslancev prestopi v njeno stranko. In če se za Našo deželo odločita še dva poslanca, to pomeni, da stranka postane tudi parlamentarna s tremi poslanci.

Tako je iz stranke SMC pred nedavnim že pristopila k Naši deželi Mateja Udovč, danes pa naj se Pivčeva sestala še z dvema poslancema Brankom Simonovičem in Ivanom Hršakom, je prek tviterja sporočil Bojan Požar.

Formalno trije poslanci lahko tako tvorijo poslansko skupino Naša dežela, kar bi za Pivčevo pomenilo, da je njena stranka parlamentarna in po tem ključu, bo stranki moral biti odmerjen tudi posebni čas na RTV, za predstavitve v času volilne kampanje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.