Nepridipravi v Mariboru kamenjali avtobus

slika: MOM

Policisti obravnavajo nekaj primerov zoper neznanega storilca, kjer so nepridipravi v avtobuse metali kamenje in granitne kocke. Eden od storilcev je v soboto z granitno kocko tudi razbil tudi steklo na avtobusu. Podoben primer se je zgodil tudi septembra v bližini dvoetažnega mostu v Mariboru.

V Marpromu, kiso lastniki avtobusov dogodek obžalujejo in upajo, da bodo storilce kmalu našli. škodo sicer krije zavarovalnica, a le ta je postranskega pomena saj gre tu za varnost potnikov.  le ti so nad takim početjem ogorčeni saj se bojijo za lasno varnost.

Tudi na avtobusih, torej, previdno!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.