Na območju Maribora je 80 letni moški streljal na 46 letnika

slika je simbolna

Policisti PU Maribor so bili okoli 21. ure napoteni v okolico Maribora, saj so bili obveščeni o streljanju. Ob prihodu na kraj so policisti ugotovili, da je 80 letni možakar, s pištolo streljal na 46 letnika.

Mlajši moški je 80 letnemu razbijal po vratih zaradi preteklih dolgov. Starejši je tako nanj streljal. V zadevo so se vključili kriminalisti tukajšnje uprave in opravili ogled kraja kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. 46 letnik ni v življenjski nevarnosti, kriminalisti pa bodo po vseh zbranih obvestilih zadevo ustrezno zaključili.

80 letni moški je sicer imel vsa dovoljenja za posest pištole.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.