Nered sredi Ljubljane ponovno povzročali levi brezdelneži

petkovi kolesarji
slika: twitter

Dretje, glasna glasba, ustvarjanje nereda, smetenje in še marsikaj ,to je vodilo levih ekstremistov, ki želijo, da Sloveniji zavlada ulica.

Po Ljubljani so zopet razgrajali Jenullovi kolesarji

Slovenija se spreminja v levo hordo nekulturno vzgojenih ljudi, ki skušajo z ustvarjanjem nereda in kaosa vladati Sloveniji. Tokrat je “kolesariat” imel le eno točko neumnosti. Spravili so se na društvo za promocijo tradicionalnih vrednot< katerega vodi Urban Purgar, saj naj bi pravna mreža za varstvo demokracije (PMVD) na Vrhovno državno tožilstvo RS vložila prijavo, na podlagi katere zahteva sprožitev sodnega postopka za prepoved delovanja društva, zaradi besed zapisanih na twitterju, da je Hitler heroj.

A če je bila izjava o Hitlerju nedopustna, pa je očitno sinu državnega tožilca in hčerkici visokega policijskega uradnika dovoljeno vse drugo. Zmerjanje, žaljenje, sovraštvo, packanje po stenah, poveličevanje totalitarnih simbolov, pljuvanje, uničevanje in še marsikaj, kar je očitno dovoljeno samo privilegiranim, prvo razrednim levičarjem, katere ne preganjata ne policija in ne sodstvo.

To kar je največja sramota v Sloveniji, pa so prav petkovi kolesarji, kjer se drenja veliko število nespametnih ljudi, ki svoje bacile trosijo naokoli, medtem, ko se normalni ljudje trudijo, ohranjati vse predpise in zapovedi, ki pritičejo boju zoper širjenje koronavirusa.

In taki bi nam radi vladali?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.