Domov Slovenija Nespodobni Grega Repovž? Zahvalil se je kljukaste križe

Nespodobni Grega Repovž? Zahvalil se je kljukaste križe

Objavil: e-maribor
repovž

Nacistična nagnjenja nekaterih levičarskih nespodobnežev so se v praksi že večkrat pokazala, kot del kulture tistih, ki imajo preveč časa in živijo na plečih drugih.

Za Grega Repovža so kljukasti križi sprejemljivi?

Slovensko javnost so šokirali rumeni kljukasti križi na stavbi Ministrstva za kulturo. Akcijo je obsodilo več vladnih in koalicijskih politikov. Dejanje sta obsodila celo evropski poslanec iz SD Milan Brglez in predsednica SD Tanja Fajon. Najdejo pa se tudi izjeme, eno smo danes že predstavili, to je Alenka Bratušek, drugi še bolj radikalni, ki je nad še eno akcijo neznanih vandalov navdušen, odgovorni urednik Mladine Grega Repovž. Piše Luka Perš, Nova24TV

Popolnoma normalno je, da vsaka vlada, medij ali državljan zagovarja svoja ideološka stališča. Obstaja pa tudi neka meja. V sedanjem mandatu so bili zaposleni na Ministrstvu za kulturo večkrat žrtve vandalskih akcij. Akcija z rumenimi kljukastimi križi je le ena izmed njih in vsak posameznik bi moral obsoditi takšna dejanja. Vendar Repovžu to ne predstavlja problema, dobro bi bilo da,  na Mladini začnejo razmišljati tudi z “desno” stranjo možganov.

P.M.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.