Domov družbena omrežja Polna sovražnosti! Facebook stran: Radio svobodna Ljubljana!

Polna sovražnosti! Facebook stran: Radio svobodna Ljubljana!

Objavil: e-maribor
ljubljana

Nekaterim levičarjem je očitno zelo udobno viseti doma pri očku in mamici, nič delati in ustvarjati nove in nove levičarske strani, ter ustvarjati sovražni govor.

Facebook stran: Radio svobodna Ljubljana polna sovraštva

Očitno imamo v Sloveniji še več tistih, ki so ponosni nasledniki zveze komunistov, a le da se ti presedajo po lokalih in po nevladnih organizacijah in koristijo proračun države. Očitno je ena takih strani tudi “komunistična” stran Radio svobodna Ljubljana, ki je polna sovraštva in pljuvanja po drugače mislečih.

Tu je samo nekaj grozečih naslovov njihovih člankov

  • Borut Pahor, še imaš vest? Nedorasel in nesposoben za kritične trenutke zgodovine.
  • Ljudje te kličejo Ligenj – razlogom. Odstop in odhod na smetišče zgodovine-
  • To, kar je za Bosno in Hercegovino Radko Mladić, je za Slovenijo Janša: SEME ZLA. 
  • Pri vsem tem prozornem projeciranju sam še čakam, da Janša Mesca obtoži, da je plešast, puklast, zoprn in da ma dolenjski naglas.
  • Jutri je na vrsti Borut Pahor, največji izdajalec slovenske demokracije. Predsednik brez spoštovanja, brez barve, vonja in okusa. Ljubkovalno ga kličejo Ligenj. Pridite, več nas bo, prej bomo na cilju!

Zmerjati ljudi fašisti, Janši dodeliti ime seme zla, Pahorja zmerjati z izdajalcem slovenske demokracije, je kratko in malo – nedostojno. In bog se nas usmili Slovence, če ta kasta neotesanin levičarjev pride kdaj na oblast.

P.M.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.