Nespregledano! Jankovičev sovražni govor ob 1. novembru!

Karikatura Zoran Jankovič, slika: Miki Muster

Pri spomeniku padlim žrtvam na svetem Urhu v Ljubljani je včeraj potekala spominska slovesnost ob dnevu spomina na mrtve. Na njej je imel nagovor, ali bolje rečeno sovražni govor,  Zoran Janković.

Neverjetni govor Zorana Jankovića, poln sovražnosti in nečimrnosti ne prinaša v Slovenijo nič dobrega. Razen še več razdvajanja in udrihanja po drugače mislečih. Župan si očitno še vedno predstavlja, da je oblast lahko le ena sama in da je na čelu oblasti le en voditelj s peterokrako na čelu. Dobro bi bilo, če bi Janković enkrat za vselej že prišel iz gozda, kajti 2. svetovna vojna je že zdavnaj končana.

Sicer pa ne čudi njegovo navdušenje nad “kraljico davčnih oaz” Natašo Pirc Musar. Glede denarja in raznih denarnih tokov sta si očitno zelo blizu. V drugem krogu predsedniških volitev, ki bo 13. novembra, bo Jankovič namreč volil za Natašo Pirc Musar. Zanjo je dejal, da spoštuje človekove pravice, vsakega človeka in pravno državo. V primeru njene zmage je napovedal tudi veliko slavje na ljubljanskih mestnih ulicah.

Na drugi strani, pa imamo, kot pravi sam ljubljanski šerif, čudno stranko. No kar je pri tem čudno so   Jankovičevi sodni primeri, kjer se spisi kar naenkrat izgubijo, priče izgubijo spomin, ali pa se prisluhi ne uporabijo. Da o zastaranju pri zadevah sploh ne govorimo. To je čudno Za Anžeta Logarja, namreč Janković meni, da se skuša prikazati, kot da do včeraj ni živel in ni bil v “eni čudni stranki, ki v to domovino prinaša trpljenje, ki uničuje javne medije, ki pravico dokazuje s solzivcem in vodnimi topovi na ulicah glavnega mesta”.

Sicer pa, četudi bi vodni top po Ljubljani brizgal 4 leta, nebi mogel sprati vse nesnage z ljubljanskih ulic, ki jo je v času svojega županovanja pridelal Zoran Jankovič. Za to bodo potrebna še desetletja.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
94%
1km/h
100%
4°C
5°
3°
3°
Sun
4°
Mon
5°
Tue
4°
Wed
3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA