Trinajstletnica odšla neznancem s starejšim fantom temnejše polti

Pogrešana Maša
Mašo so nazadnje videli v Slovenski Bistrici

Neznano kam odšla Maša Jezovšek (13) iz Veržeja. Pogrešana je od srede, po zadnjih informacijah naj bi bila na območju Slovenske Bistrice. So zapisali na facebook strani Št. za prijavo pogrešanih otrok 116 000!

Maša je visoka okrog 172 cm, ima modre oči, je srednje postave, trenutno ima dolge črne pobarvane lase, verjetno je naličena. Nazadnje je bila opažena blizu Impola v Slovenski Bistrici v družbi s starejšim fantom temnejše polti.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, zato prosimo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113, na anonimni telefon policije 080-1200 ali na številko za prijavo pogrešanih otrok 116 000 ali na številko staršev 041 514 920 ali 040 587 777.

Vir, Slovenske novice

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.