Nesreča! Hči Zmaga Jelinčiča v krvi. Ureznine so šivali dve uri.

jelinčič Zmago Jelinčič Plemeniti
Zmago_Jelinčič

Neverjetno, kaj vse se lahko zgodi. Prav nenavadno nesrečo je doživela hči Zmaga Jelinčiča.  Zaradi ureznin so jo šivali kar dve uri.

Nenavadna nesreča Jelinčičeve hčere Aleksije Iris

Zmago Jelinčič je tokrat upravičeno besen. Tokrat je njegova jeza uperjena proti podjetniku, ki mu je kakšno leto nazaj dobavil in vgradil steklena drsna vrata za tuš kabino. Ta so se namreč ob zaprtju razsula in močno porezala njegovo mlajšo hčerko Aleksijo Iris. Pišejo Slovenske novice.

»Ko je hči zaprla drsna vrata tuš kabine, so se ta razsula in steklo je padlo po njej. Razletelo se je po celem telesu, hudo jo je zelo porezalo po rokah in nogah. Na srečo je ni po obrazu, bodo pa ostale brazgotine vidne celo življenje. Imela je srečo, da ji ni prerezalo kakšne arterije, ker v tem primeru bi lahko izkrvavela.« Zmago je hčerko hitro odpeljal v izolsko bolnišnico, kjer so jo 2,5 ure šivali. »To je zoprna zadeva, dobila je več kot 25 šivov,« pojasnjuje zgroženi oče in v isti sapi pohvali izolsko zdravstveno osebje »vsa čas bolnici in dr. Malalan.« Je dejal Zmago Jelinčič.

Hči po mesecu in pol še vedno okreva in obiskuje fizioterapije, kjer se trudi z razmigavanjem levega palca in kazalca. Med tema prstoma je steklo namreč prerezalo tudi kito.

»Poklical sem tega podjetnika in mu povedal, kaj se je zgodilo. Njemu pa je vseeno. Povrh tega je še zelo aroganten. To je svinjarija.« Jelinčič je prepričan, da je moralo biti nekaj narobe z izdelavo teh vrat, saj so menda stara le kakšno leto, po njegovem mnenju pa se v nobenem primeru ne bi smela tako razsuti. Seveda pa želi odškodnino tudi od podjetja.

Jelinčičevi hčeri želimo uspešno okrevanje!

P.M.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.