..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Nesreča na prometnem križišču, k sreči brez večjih posledic

policija-stop storilec
policija-trak

Ob 14.06 so poklicni gasilci PGB Maribor in reševalci NMP Maribor posredovali na križišču Tržaške ceste. in Ulice Eve Lovše v Mariboru,

Prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Dve osebi sta se pri tem telesno poškodovali. Gasilci so do prihoda policije zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in iztekle motorne tekočine nevtralizirali z vpojnim sredstvom. Reševalci NMP Maribor so poškodovani osebi oskrbeli na in prepeljali na zdravljenje v UKC Maribor.

K sreči je v silovitem trčenju hudo trpela le pločevina.Previdno na cesti.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
54%
5.1km/h
75%
16°C
19°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.