Policija išče nadzornike meje

Vse do 15. oktobra imate čas, da se prijavite na razpis, ki je sprva veljal le do konca julija, a policija je podaljšala rok za oddajo prijav, za nadzornike državne meje. 

Zahtevani pogoji so srednja splošna ali strokovna izobrazba (V. stopnja), državljanstvo Slovenije in stalno prebivališče v Evropski uniji, veljavno vozniško dovoljenje B-kategorije ter ustrezen psihofizične sposobnosti. Zanimivo pa je, da v teh pogojih ni pogojeno obvezno znanje slovenskega jezika.

  • kandidati, ki so vloge posredovali najkasneje do 31. julija 2018 in bodo uspešno opravili izbirni postopek, bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi predvidoma v prvi polovici januarja 2019,
  • kandidati, ki bodo vloge posredovali najkasneje do 15. oktobra 2018 in bodo uspešno opravili izbirni postopek, pa bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi predvidoma februarja 2019.
  • Delo se bo predvidoma opravljalo na območju policijskih uprav Koper, Novo mesto, Kranj, Maribor in Ljubljana. Izbrani kandidati bodo najprej sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas (za čas 6 mesečnega usposabljanja),  po uspešno zaključenem usposabljanju pa bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, in sicer za opravljanje nalog varovanja schengenske meje in varovanja objektov.

Več informacij najdete TUKAJ

Predvsem varovanje južne meje je za Slovenijo velikega pomena, saj jo dnevno ilegalno prečka ne desetine migrantov. Zato, še posebej na južni meji primanjkuje policistov. Varujmo Slovenijo!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
79%
1km/h
0%
19°C
20°
18°
20°
Fri
17°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
16°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA