Neumnost brez primere! Jonas bi sredi Prešernovega trga obešal politike opozicije?

Jonas Žnidaršič
Jonas Žnidaršič

Saj ni res pa je. Jonasu Žnidaršiču, ki je v parlamentu znan, bolj po svojih zaspanih vlogah, se je danes očitno malo odpeljalo. Grozil je namreč, da bi obešal politike.

Na kolegiju Državnega zbora je bila politika tokrat enotna. Predstavniki Svobode, stranke SDS,  NSi, SD in Levice so soglasno odločili, da bodo zakon o odpravi posledic naravnih nesreč jutri popravljali po nujnem postopku.

Je pa za neumnost, spet poskrbel, nihče drug kot vedno zaspani Jonas Žnidaršič. Danes je sicer izgledalo, kot da je pred razpravo spil nekaj za dobro voljo.  Predlagal je namreč obešanje politikov, ki bi dogajanje zlorabili v politične namene, čeprav je njegova stranka v času epidemije Covida, ko je umrlo veliko število predvsem starejših, to počela povsem naravnost in odkrito. Tudi številne druge stranke iz opozicije, so takrat organizirale proteste proti ukrepom države. Pa zanimivo takrat nikomur ni padlo na misel, da bi te politike obešali. Piše Spletni časopis.

Jonasu se očitno niso dopadle slike članov stranke SDS, ki od prvega dne pridno pomagajo, na prizadetih območjih. Na terenu ob pomoči, seveda nastane tudi kakšna slika. A ne zaradi tega, da bi kdo to tragedijo izkoristil za politično nabiranje točk, ampak zato, da se pokaže, da se z sodelovanjem in srčnostjo vseh, znajo in zmorejo doseči, še tako zahtevni cilji. 

Verjamemo pa, da Jonas za lopato na ogroženih območjih ne bo prijel, kajti, takrat, ko se bo zbudil, bo že pozna popoldanska ura. Nenazadnje, pa so za delo primerni le trezni ljudje

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.