Zavrelo je med predsednico države in Bojanom Požarjem

Nataša Pirc Musar, slika: Reporter

Je predsednica države Nataša Pirc Musar, res hotela vladati kar sama – z odloki. No to razkritje, v medijih je privedlo kar  do prave male vojne med Bojanom Požarjem in predsednico “vseh”?.

Nataši Pirc Musar se pri predsednikovanju večkrat zatika, mnoge je razočarala, veliko ljudi pustila na cedilu, a vseeno hoče biti vladarka vseh? Tako naj bi hotela, kot piše portal Požareport, ob poplavah uvedbo tako imenovanega izrednega stanja. Seveda, odlična misel zanjo. Potem bi vladala le ona – z odloki?

Če se razglasijo izredne razmere, ki jih sicer razglasi državni zbor, se ustavno “suspendirata” vlada in parlament, vladanje pa prevzame predsednik oziroma predsednica republike, ki vlada z uredbami z zakonsko močjo.  

A se je predsednica, ob ideji po izrednem stanju  očitno malo uštela. Izrednih razmer v Sloveniji ne bo in to je tudi do sedaj edina dobra poteza predsednika vlade Goloba, da ni nasedel, taki noriji. Zamislite si samo, da vsem poveljuje Nataša Pirc Musar. Uf… še dobro, da ne pride do vojne.

No po objavi Požarjevega članka je na družabnem omrežju X, predsednica države vse skupaj seveda zanikala in vmes potunkala kar Janšo. Zanimivo, v tej situaciji, tudi Janša pride prav? Po tem, ko je okarala Bojana Požarja, da te informacije ne držijo, pa ji je Požar še zalepil usta za zaključek in zapisal:

Nikjer v članku ne piše, da ste se o tem pogovarjali na SNAV. Če od novinarjev pričakujete “korektno in predano opravljanje dela” (karkoli naj bi že to pomenilo), potem vsaj ne sprevračati objavljenih besed. Hvala, ker enkrat je že moralo priti do opravičila.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.