Neumnost Janeza Starihe! Tivolsko jaso bi poimenoval v Trg žrtev Janeza Janše

forum

Levičarski Mestni svetnik, kateremu so “zrihtali” tudi lepo službico, Janez Stariha, s svojimi neumnostmi še vedno kroji Mestni svet, Mestne občine Ljubljana.

Janez Stariha z novo provokacijo

Janeza Stariho poznamo predvsem po njegovi vulgarnosti. Alenki Jeraj je dejal “kuzla”, Tino Maze je zmerjal z Janšistko in še bi lahko naštevali. A očitno Stariha ne more iz svoje pokvarjenosti in sovražnosti do predsednika vlade. Komisiji za poimenovanje ulic in naselij Mestne občine Ljubljana je namreč poslal predlog, da se naj jasa v Tivoliju preimenuje v Trg žrtev Janeza Janše. Seja komisije bo izpeljana v zadnjem tednu oktobra. Piše Žurnal24.

Spomnimo, gre za Tivolsko jaso, kjer so za neumnost in zgražanje poskrbeli člani Mladega foruma Socialnih demokratov, ponoči so namreč na jaso postavljali slovenske zastave, kar naj bi pomenilo slovenske žrtve zaradi bolezni Covid-19. Po burnem odzivu javnosti, so zastave tudi odstranili.

A predsednik komisije, Grega Ciglar (Lista Zorana Jankovića) zatrjuje, da gre za še eno provokacijo Starihe in upa, da bodo člani komisije zagotovo predlog soglasno zavrnili. Očitno je še nekaj modrosti v glavah ljubljanskih svetnikov za razliko od Starihe?

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.