Neverjetno! Levi fašisti bi radi preprečili srečanje članov stranke SDS

Slika: Regional obala

Resnično neverjetno, kaj se dogaja v Sloveniji. Levi fašisti bi radi preprečili regijsko srečanje članov in članic stranke SDS.

Levi fašisti skušajo preprečiti srečanje stranke SDS

Danes bo v Marezigah potekalo primorsko regijsko srečanje simpatizerjev in članov SDS. Srečanja članov SDS po slovenskih regijah trajajo že kar nekaj časa in prav vsa so res odlično obiskana. Na njih je čutiti pravo domoljubje in srčnost ljudi. Vseh regijskih srečanj, pa se udeležujejo številni visoki predstavniki stranke, med drugim tudi predsednik slovenske vlade in stranke Janez Janša.

A na Facebooku sta se oglasila “petkov levičarski kolesariat” in nekdanja “leva” novinarka Primorskih novic Barbara Verdenik, ki jer bila tudi članica Golobičeve, sedaj že propadle stranke Zares,  z napovedjo protestnega shoda in očitne blokade cest, ki omogočajo dostop do tega istrskega naselja v severnem delu Šavrinskega gričevja. Po poročanju portala Regional Obala je “petkov kolesariat”, ki sam sebe imenuje Protestna ljudska skupščina pozval ljudi iz vse Slovenije, naj jutri ob 12. uri pridejo v Marezige. Levi fašisti menijo, da SDS provocira in dokazuje, da si želi državljanske vojne.

Res neverjetno je, kako se levi fašizem vse bolj vzpenja. Člani SDS, bi očitno morali vprašati za dovoljenje v katerem kraju lahko pripravijo srečanje za svoje člane. Tako si namreč levičarji predstavljajo demokracijo in svobodo v Sloveniji. 

NE DOVOLIMO LEVEMU FAŠIZMU DA NAS POKORI! 

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.