Neumnosti, ki jih je včeraj kvasil voditelj Evrovizije Andrej Hofer.

Andrej Hofer, slika twitter

Mimo je Evrovizija in še en nastop Slovenije, kjer so pristali okoli 20. mesta. Je nacionalne televizija ponovno vrgla denar proč, ali pa je letos manjkal izbor po želji gledalcev-EMA?


Evrovizija je mimo. Slovenija pa se je ponovno izkazala bolj slabo. Pevec skupine Joker Out je po koncu evrovizijskega finala, ko je Slovenija zasedla 21. mesto, za RTV Slovenija dejal, da so na svoj nastop kljub slabšemu rezultatu ponosni. »Rezultat ni najboljši, tu si ne moremo lagati,« je dejal, a dodal, da se mu zdi rezultat oziroma vtis, ki ga je peterica pustila »na terenu«, zelo dober. In kaj je Slovenija pri takem dragem projektu dobila? Odgovor prepuščamo vam.

Zmagovalka letošnje evrovizije je Lorren, predstavnica Švedske.  Švedinja je žirijo in navsezadnje tudi evropsko javnost, ki je več glasov namenila zgolj finskemu predstavniku Kääriji, prepričala z mogočnim glasom in edinstvenim umetniškim izražanjem. 

Je pa tokrat, Evrovizijsko dogajanje s svojimi neumestnimi komentarji, začinil voditelj Andrej Hofer. Ki je, ali, pozabil da je na nacionalni televiziji, ali pa je bilo komentiranje posledica kakšnih substanc?  Ko se je sinoči v finalu vrtel predstavitveni video švedske predstavnice in kasneje zmagovalke Loreen, v katerem je izvajala jogo, je Hofer komentiral: “Dobra zna raztegniti mednožje”.  Velikokrat je pohvalil dobro postavne moške predstavnike, pa govoril o sveže napolnjenem oprsju. Ko je dobila Švedska 12 točk je dejal, da za nove nohte bo že, Ea ea v slovenščini pomeni ea ea in tako dalje.  

Tu je nekaj odzivov na družbenih omrežjih:

Očitno je danes na nacionalki dovoljeno tudi to.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.