Neuradno! Vesna Vuković iz Necenzurirano, bo tiskovna predstavnica Gibanja Svoboda?

Vesna Vuković, slika Nova24TV
Neuradno

Pa jih imamo. Kako lepo je danes biti novinar pljuvalnika po Janezu Janši, portala Necenzurirano. Po Modicu, kateremu je službo zrihtala poslanka Svobode Mojca Pašek Šetinc, naj bi za tiskovno predstavnico Gibanja svoboda odšla Vesna Vuković?


Še Cirmana morajo nekam utaknit, pa bomo dobili necenzurirano vlado. Se je glasil eden od današnjih tvitov ob novici, ki jo je zapisal Bojan Požar, da naj bi bila tiskovna predstavnica Gibanja svoboda kar Vesna Vuković iz portala Necenzurirano.

Po tem ko bo nekdanji nikoli neodvisni novinarki RTV Mojci Šetinc Pašek, pri komisiji ki preiskuje sume nezakonitega financiranja volilne kampanje strank pred letošnjimi državnozborskimi volitvami pomagal ker Tomaž Modic, novinar portala Necenzurirano, naj bi službico pri Gibanju Svoboda dobila tudi druga novinarka tega portala, Vesna Vuković.

Sicer pa naj bi prijateljstvo med Vesno Vuković in Robertom Golobom  še iz časa GEN-ija.  Neuradno naj bi takrat na račun podjetja, ki ga je Vukovićeva ustanovila leta 2017 in vodila do maja 2021, GEN-I, ki ga je takrat vodil Robert Golob, nakazal 103 tisoč evrov. Koliko denarja točno naj bi iz GEN-I nakazali Vukovićevi in za katere storitve, pa do sedaj še vedno ostaja neznanka. GEN-i tega noče razkriti.

Sedaj je vprašanje kam bodo pri Gibanju Svoboda vtaknili še tretjega novinarja portala Necenzurirano Primoža Cirmana? Tudi njemu bi bilo potrebno poplačati volilno kampanjo?

.

VREME

Maribor
oblačno
79%
4.6km/h
100%
9°C
9°
7°
7°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.