Neverjetni odziv na novo zlato medaljo Primoža Rogliča!

Primož Roglič

Primož Roglič je sezono začel z željo, da osvoji Dirko po Franciji, a po padcu in odstopu so se njegove sanje razblinile. A zdaj je vstal iz pepela in je olimpijski prvak v kronometru!

Odzivi na zlato medaljo Primoža Rogliča

Primož Roglič je odlično razporedil svoje moči, saj je vodil na vseh vmesnih časih, edina izjema je bila prva točka na 10. kilometru, kjer za dobre pol sekunde zaostajal za Filippom Ganno. Še po prvem krogu in polovici proge je razlika do petega mesta znašala le deset sekund, v drugem krogu pa je zasavski orel razprl krila, poletel v svojo stratosfero in priletel na najvišjo stopničko! Prav vsem tekmecem je navil minuto zaostanka!

Odzivi na družbenih omrežjih so bili zares neverjetni. Pravi domoljub, s križem okoli vratu je med navijači namreč zelo priljubljen športnik. Primožu je preko twitterja prvi čestital tudi predsednik vlade Janez Janša.

Tako pa je Primož Roglič zapeljal skozi cilj

Čestitkam se pridružujemo tudi iz našega uredništva.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.