Saj ni res, pa je! Na RTV so Rogliča primerjali z mumijo!

roglič primožu
SLIKA: družbeno omrežje

Nekdo na RTV Slovenija si je domislil, da bo novega slovenskega športnega junaka Primoža Rogliča primerjal kar z mumijo. Prvotni naslov se je glasil Mumija Roglič vstala iz pepela in vzel zlato kolajno

ROGLIČA NA MMC PRIMERJALI Z MUMIJO

Levičarjem se očitno meša od vročine. Pa ne samo njim, tudi levim medije. Na RTV so našega šampiona Primoža Rugliča primerjali z mumijo. Pišeta portala Nova 24 in portal OS.

Tokrat, se je “bucko” Štromajer vzdržal neumnih komentarjav, je za zgražanje tokrat poskrbelo uredništvo MMC RTV Slovenija. V spremljanju tekme je vsak malce boljši kolesarski poznavalec vedel, da bo Rogliču uspelo osvojiti zlato kolajno. Tako si je nekdo v uredništvu MMC-a domislil, da bi bilo lepo Rogliča imenovati za mumijo, ki je vstala iz pepela. Zapisali Mumija Roglič vstala iz pepela in vzel zlato kolajno. Hitro so opazili, da jih je nekaj uporabnikov opozorilo na neprimerni naslov in so ga popravili. Ali je šlo za napako ali pa nerazumevanje humorja s strani zaposlenih na MMC, pa ocenite sami.

Levičarske šale, ki jih je ob osvajanju kolajn veliko, ne padajo ravno na realna tla. 

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.