/NEVERJETNI POSNETEK/ Mati skozi okno vrgla štiri otroke, da bi jih rešila

Prava drama se je včeraj odvijala sredi Istanbula, kjer je stanovanjsko stavbo zajel požar. V njej je bila ujeta tudi mati s štirimi otroki, ki se je morala odločiti za drastično potezo, da jih je rešila.

Mati skozi okno vrgla štiri otroke, da bi jih rešila 

Svet so obšli pretresljivi posnetki, kako je morala mati iz 3. nadstropja, od koder se je valil gost črn dim, skozi okno spustiti svoje otroke, pišejo Slovenske novice. Spodaj so jih sosedje in mimoidoči ujeli v odeje, tako so vsi ostali živi in zdravi. So jih pa v šoku vse odpeljali v bolnišnico, prav tako mamo, nihče pa se ni huje poškodoval.

Oglejte si ta neverjetni posnetek:

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.