Neverjetni twitter odzivi, na pljuvanje Tanje Fajon po oddaji Utrip, na RTV.

Neverjetni twitter odzivi na Fajono pljuvanje po oddaji Utrip
Tanja Fajon
Slika: twitter

Utrip je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi.

Danes pa je oddaja Utrip doživela pljuvanje levih skrajnežev, ker v oddaji niso poročali, tako, kot bi si levi želeli. In res neverjetno. RTV kar naenkrat bi več televizija, ki deluje v javnem interesu. Ni več neodvisna. Sedaj je kar vladna. Takšne in podobne neumnosti vlači po zobeh Tanja Fajon in ostala leva opozicija. In zakaj? Ker jim ne diši resnica!

Tako je zapisala predsednica Socialnih demokratov Tanja Fajon: Javni servis = vladni servis RTV Slovenija. Sramota! Možina in ekipa. Ni opravičila za uredniško politiko, ki ni deluje več v javnem interesu.”

Na zapis Tanje Fajon se je odzval tudi predsednik vlade Janez Janša in zapisal: “Pritisk na medije, zaničevanje in grožnja novinarjem. Sovražni govor proti svobodi govora Tanja Fajon.”

Sicer pa so kritike na Tanjin zapis proti RTV kar deževale na družbenih omrežjih:

Celotno oddajo Utrip si lahko ogledate TUKAJ!

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.