Sovražnega pisma deležen tudi poslanec SDS Dejan Kaloh

Z grozilnim pismom grozili tudi nad Dejanu Kalohu
Dejan Kaloh

V Sloveniji smo priča sovraštvu kakršnega smo poznali samo v času komunizma. Se po 30-ih letih samostojnosti ta spet vrača?

Poslanci Slovenske demokratske stranke, kot tudi poslanci stranke konkretno, pa verjetno še nekateri, so bili v prejšnjih dneh deležni groženj preko pisem. Te so prejeli Mojca Škrinjar,  Leon Merjasec, Jože Tanko in tudi mariborski poslanec Dejan Kaloh.

Ob prejetem pismu s sovražno vsebino je Kaloh zapisal zapisal: “Vsi, ki ste dobili grožnjo z obešanjem (samo nekaj dni po zavržnem pozivu SAB-ovca Bandellija po iztrebitvi drugače mislečih), prijaviti policiji,, hkrati se povežite tudi z vašim rajonskim policistom. Zna se zgoditi, da bi kakšen lokalni skrajnež dejansko prišel na vaša vrata.”

Naj bi pa na drug naslov, pismo prejela tudi poslanka stranke Konkretno Monika Gregorčič in zapisala: “Tudi sama sem obveščena, da me na mojem nekdanjem naslovu čaka pismo neznanega pošiljatelja, oddano na Vranskem. Sklepam, da gre za pismo na isto temo “vemo kje živite”. No, kaže, da ne veste…”

UDBI OČITNO ŽE PEŠAJO MOČI IN RAZUM.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.