Neverjetno! 71-letni Mariborčan prodajal Kolumbijke in Venezuelke

PU policija trak maribor nesreča
Neverjetno! 71-letni Mariborčan prodajal Kolumbijke in Venezuelke

V okolici Maribora so izvedli hišne preiskave pri treh ljudeh zaradi suma trgovine z ljudmi. 71- letnik naj biđ prodajal Kolumbijke in Venezuelke.

Mariborski kriminalisti so 16. januarja pred preiskovalnega sodnika privedli 53-letno državljanko Slovenije, 71-letnega državljana Slovenije in 56-letno državljanko Srbije. Vse tri sumijo, da so v nočnem lokalu v bližini Maribora dekleta silili v prostitucijo. Kot pravijo na policiji, je trojica izkoristila socialno-ekonomsko stisko najmanj treh tujk, državljank Venezuele in Kolumbije. Dekleta so v Slovenijo privabili z lažnimi zgodbami, da bodo plesalke.

Osumljenci so dekletom, ki so nasedla njihovim obljubam, pomagali priti v Slovenijo. Prenočišča so jim zagotovili v nočnem lokalu v bližini Maribora, kjer so jim takoj razložili, da njihovo delo ne zajema le plesa, temveč tudi izvajanje prostitucije. Piše Siol.net.

Vsem osumljenim grozi od treh do 15 let zapora. Žrtve trgovine z ljudmi so bile nameščene v krizno namestitev.

VREME

Maribor
oblačno
83%
2.1km/h
91%
23°C
23°
21°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.