Neverjetno! 71-letni Mariborčan prodajal Kolumbijke in Venezuelke

Neverjetno! 71-letni Mariborčan prodajal Kolumbijke in Venezuelke
PU policija trak maribor nesreča

V okolici Maribora so izvedli hišne preiskave pri treh ljudeh zaradi suma trgovine z ljudmi. 71- letnik naj biđ prodajal Kolumbijke in Venezuelke.

Mariborski kriminalisti so 16. januarja pred preiskovalnega sodnika privedli 53-letno državljanko Slovenije, 71-letnega državljana Slovenije in 56-letno državljanko Srbije. Vse tri sumijo, da so v nočnem lokalu v bližini Maribora dekleta silili v prostitucijo. Kot pravijo na policiji, je trojica izkoristila socialno-ekonomsko stisko najmanj treh tujk, državljank Venezuele in Kolumbije. Dekleta so v Slovenijo privabili z lažnimi zgodbami, da bodo plesalke.

Osumljenci so dekletom, ki so nasedla njihovim obljubam, pomagali priti v Slovenijo. Prenočišča so jim zagotovili v nočnem lokalu v bližini Maribora, kjer so jim takoj razložili, da njihovo delo ne zajema le plesa, temveč tudi izvajanje prostitucije. Piše Siol.net.

Vsem osumljenim grozi od treh do 15 let zapora. Žrtve trgovine z ljudmi so bile nameščene v krizno namestitev.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.