Video leta! Poglejte kdo vse, s Kučanom na čelu prepeva po partizansko!

Video leta! Poglejte kdo vse, s Kučanom na čelu prepeva po partizansko!

Zares prava komunistična druščina? Vlado Kreslin, Milan Kučan, Ivo Daneu, Miro Cerar starejši, Bojan Križaj, Tone Vogrinec, Radenko MIjatović, Milan Kučan… prepevajo po partizansko!

Vlado Kreslin, Milan Kučan, Ivo Daneu, Miro Cerar starejši, Bojan Križaj, Tone Vogrinec, Radenko MIjatović, Milan Kučan in celo nekdanji mariborski sodnik, ki je pel najbolj zavzeto. Če sta Križaj in Vogrinec pela zadržano, pa je sodnik (čigar identiteta še ni znana) pel najbolj zagreto in pove veliko o ideološki zastrupljenosti sodne veje z neko preživeto ideologijo, ki je očitno še kako prisotna. Piše Nova24TV


Posnetek pa predvsem razkriva, kdo vse spada v krog elite, ki jo še vedno družijo privilegiji in ljubezen do rdeče zvezde. Tanjević, ki je posnetek objavil, je v komentarjih še pojasnil, da se jim občasno pridruži tudi napadalec na košarkarskega sodnika Zoran Predin, ki ima po njegovem najboljšo verzijo Bilečanke.

VREME

Maribor
oblačno
94%
1km/h
100%
4°C
5°
3°
4°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
8°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.