Video leta! Poglejte kdo vse, s Kučanom na čelu prepeva po partizansko!

Video leta! Poglejte kdo vse, s Kučanom na čelu prepeva po partizansko!

Zares prava komunistična druščina? Vlado Kreslin, Milan Kučan, Ivo Daneu, Miro Cerar starejši, Bojan Križaj, Tone Vogrinec, Radenko MIjatović, Milan Kučan… prepevajo po partizansko!

Vlado Kreslin, Milan Kučan, Ivo Daneu, Miro Cerar starejši, Bojan Križaj, Tone Vogrinec, Radenko MIjatović, Milan Kučan in celo nekdanji mariborski sodnik, ki je pel najbolj zavzeto. Če sta Križaj in Vogrinec pela zadržano, pa je sodnik (čigar identiteta še ni znana) pel najbolj zagreto in pove veliko o ideološki zastrupljenosti sodne veje z neko preživeto ideologijo, ki je očitno še kako prisotna. Piše Nova24TV

Posnetek pa predvsem razkriva, kdo vse spada v krog elite, ki jo še vedno družijo privilegiji in ljubezen do rdeče zvezde. Tanjević, ki je posnetek objavil, je v komentarjih še pojasnil, da se jim občasno pridruži tudi napadalec na košarkarskega sodnika Zoran Predin, ki ima po njegovem najboljšo verzijo Bilečanke.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.