Neverjetno! Cene bencina, dizla in kurilnega olja v torek ponovno višje!

slika je simbolna

Po izračunih portala Moje finance in ob predpostavki, da vlada ne bo spremenila trošarin, se bodo regulirane cene goriv na bencinskih črpalkah izven avtocestnega križa 13. februarja znova povišale.


Golobja nerazsodnost, ali pa norčevanje iz ljudi. Tako bi lahko opisali poteze vlade, ki višajo cene stvarem, ki so ljudi še kako pomembne. V torek nas torej čaka nova sprememba cen bencina in dizla na črpalkah izven avtocest. Izračuni cen za voznike na žalost niso nič kaj ugodni.

Cena litra dizelskega goriva bo dražja za približno štiri cente in bo po novem znašala okoli 1,49 evra. Za 50-litrski rezervoar boste morali torej odšteti 74,5 evra, kar je za evro in pol več kot trenutno.

Dražji bo tudi bencin, ki bo stal približno tri cente več. Za liter bo treba odšteti 1,44 evra, za 50-litrski rezervoar bo treba odšteti 72 evrov oziroma evo in pol več kot sedaj.

Največji skok naj bi, sramotno, po izračunih portala Moje finance zabeležilo kurilno olje, katerega ljudje v hladnih dnevih najbolj potrebujejo. Slednje se bo podražilo za približno pet centov in bo na liter po novem stalo 1,15 evra.

Ob teh cenah, še kdo pleše

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.