Neverjetno. Eksplozivna sredstva prevažal v kombiju z odprtimi vrati?

Neverjetno. Eksplozivna sredstva prevažal v kombiju z odprtimi vrati?

Resnično neverjetno, kaj je rojilo po glavi vozniku, ki je v kombiju prevažal ekspolozivna sredstva, A kar z odprtimi zadnjimi vrati?

Celjski policisti so včeraj zjutraj ustavili voznika kombija, ki so se mu med vožnjo odprla zadnja vrata. Ob kontroli so ugotovili, da je voznik prevažal več kot 800 kilogramov eksploziva, ob tem pa so opazili več nepravilnosti, zato bodo uvedli prekrškovni postopek.

Policisti so med kontrolo prometa na avtocesti na odseku med Arjo vasjo in Šempetrom opazili kombi, ki so se mu med vožnjo odprla zadnja vrata tovornega prostora. Voznika so ustavili, saj je obstajala nevarnost, da bo tovor padel iz vozila, ob pregledu pa so ugotovili, da je voznik imel naloženo več kot 800 kilogramov eksploziva.

foto: PU Celje

Voznik je prevažal razstrelivo Emulex in Poladyn, električne detonatorje in 250 metrov vžigalne vrvice, ki se uporabljajo pri miniranju v kamnolomih.

NEVERJETNO, KAJ BI SE ZGODILO, ČE BI TO PADALO PO CESTI?

P.M.

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
18°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.