Neverjetno. Eksplozivna sredstva prevažal v kombiju z odprtimi vrati?

Resnično neverjetno, kaj je rojilo po glavi vozniku, ki je v kombiju prevažal ekspolozivna sredstva, A kar z odprtimi zadnjimi vrati?

Celjski policisti so včeraj zjutraj ustavili voznika kombija, ki so se mu med vožnjo odprla zadnja vrata. Ob kontroli so ugotovili, da je voznik prevažal več kot 800 kilogramov eksploziva, ob tem pa so opazili več nepravilnosti, zato bodo uvedli prekrškovni postopek.

Policisti so med kontrolo prometa na avtocesti na odseku med Arjo vasjo in Šempetrom opazili kombi, ki so se mu med vožnjo odprla zadnja vrata tovornega prostora. Voznika so ustavili, saj je obstajala nevarnost, da bo tovor padel iz vozila, ob pregledu pa so ugotovili, da je voznik imel naloženo več kot 800 kilogramov eksploziva.

foto: PU Celje

Voznik je prevažal razstrelivo Emulex in Poladyn, električne detonatorje in 250 metrov vžigalne vrvice, ki se uporabljajo pri miniranju v kamnolomih.

NEVERJETNO, KAJ BI SE ZGODILO, ČE BI TO PADALO PO CESTI?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.