Poglejte si to levičarsko nakladanje v oddaji Studio City

zajem slike, RTV

Naša RTV je že zdavnaj zgrešila bistvo informiranja ljudi! Ostaja le še levičarsko trobilo za ljudi, ki še vedno verjamejo pravljicam.

Nova definicija dela od doma po levo

Oddaja Studio City, na RTV ustvarja (ne)zanimive, predvsem skrajno “leve” pogovore, ki so včasih zares neprebavljivi. Voditelj Marcel Štefančič jr, katerega se na naši RTV nikakor ne morejo znebiti, bi vsaj po svoji (sicer ideološko levi) plati moral biti nepristranski, saj gre za oddajo na nacionalni televiziji. A se nam zdi, da je oddaja ustvarjena z namenom blatenja te vlade in še več, blatenja ukrepov zoper koronavirus. In če bi oddajo primerjali z gosti, bi lahko dejali, da je oddaja vse bolj levičarsko “nagnusna”. Pa ne zaradi samega koncepta oddaje, ki ima za rdečo nit pljuvanje po vladi, ampak zato, ker se ta oddaja ne vrti na kakšni privatni televiziji, ampak na televiziji, katero plačujemo praktično vsi in bi morala biti nepristranska.

In kot ti voditelj polaga besede v usta, potem veš, koliko je ura. Tako sta “strokovnjak” za politiko, poditelj Marcel Štefančič jr in “strokovnjakinja” za Triglavsko vpitje Tea Jarc, iznašla novo definicijo dela od doma: “Če se nimaš čas organizirati in biti več časa na ulici, izginja protest in upor.”

O ostalih neumnostih iz tega intervjuja pa raje nebi.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
50%
1km/h
40%
0°C
1°
-2°
-1°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA